9%  от населението са избягали от страната през последните четири

...
9%  от населението са избягали от страната през последните четири
Коментари Харесай

10 милиона процента инфлация във Венецуела

9%  от популацията са избягали от страната през последните четири години

Инфлацията във Венецуела ще доближи 10 милиона %, предвиждат специалистите от " Кофас " – една от най-големите компании за кредитно обезпечаване. Оттам предизвестяват, че поради политическото напрежение 90% от популацията живее в беднотия.

Напрежението във Венецуала нараства " стремглаво ", изрично са анализаторите от " Кофас ". Според тях брутният вътрешен артикул пада, инфлацията се усилва внезапно и бедността се трансформира в зараза.

Оценките на Икономическата комисия на Организация на обединените нации за Латинска Америка и Карибите демонстрират, че бедността в този момент визира към 90% от популацията, съпоставено с 48% през 2014 година Нещо повече, на фона на сриващите се филантропични условия в страната се следи огромна миграция на венецуелци към прилежащи страни – повече от 2,7 милиона венецуелци, което е към 9% от популацията, са избягали от страната през последните четири години.

Износът на първични материали съставлява 93% от приходите на Венецуела, само че глобите, наложени от Съединените щати, допълнени от политическото напрежение в страната, водят до неспособност за рандеман и реализация на нефт. По данни на ОПЕК през март са добивани 960 000 барела на ден при над един милион и 400 хиляди месец по-рано.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР